Unga ledare

Unga ledare är ett nytt projekt i Falköpings kommun. En plats i projektet kan sökas av ungdomar födda mellan år 2003-2008. Du som söker förväntas vara delaktig i Öppen ungdomsverksamhet och vara en förebild för unga, samt planera en resa till Spanien som avslut på projektet.

Mer om projektet

Öppen ungdomsverksamhet har hand om en stor del av kommunens aktiviteter för barn och unga på fritiden, bland annat har öppen ungdomsverksamhet fem fritidsgårdar, ett Ungdomens hus samt lovverksamhet för barn och unga.

Detta förväntas av dig som ung ledare:

 • Delta i och vara en förebild i verksamheten
  Det kan innebära att du tillsammans med fritidsledare och andra unga ledare håller i en aktivitet för barn eller andra ungdomar. En aktivitet kan t.ex. vara en fotbollsträning, epa-träff eller matlagningskväll.

 • Delta på möten och planeringsträffar inför olika aktiviteter och den avslutande Spanien-resan
  Totalt förväntas du medverka på 10-15 tillfällen från mars till augusti då resan sker. Träffarna sker ungefär varannan vecka.

  Spanien-resan är ett avslut på projektet där verksamheten står för kostnaderna. Det innebär att du under träffar och aktiviteter inte blir avlönad men resan blir gratis för dig.

 • Vi söker dig som vill vara med och skapa en aktiv och trygg kommun. Vi vill att du som söker är engagerad, tar initiativ och vågar testa nya saker!

  Tänk på att beskriva dig och dina egenskaper så noga som möjligt när du söker, vi letar efter en grupp med olika kompetenser.