• Information om coronaviruset covid-19 Falköpings kommun följer händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19 och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förstärker insatserna vid behov.

Boka tid

Nu kan du boka tid hos våra studie- och yrkesvägledare via vårt bokningssystem Timecenter. Samtal kan bara bokas för vägledning. Har du CSN - frågor är du välkommen att besöka oss när vi har drop in.

Studievägledning via telefon kan bara bokas för vägledning. Samtalet kan tex handla om studieplanering, behörigheter och utbildningsalternativ. Vi ringer upp dig när din tid börjar. Har du CSN - frågor, vänd dig i första hand direkt till CSN. Behöver du hjälp med att göra en ansökan, kan du inte boka ett vägledningssamtal. För övriga frågor kan du också nå studievägledare via e-mail: syvlarcenter@falkoping.se
Tyvärr händer det att vi behöver avboka en tid. Om du får ett meddelande om avbokning, är du välkommen att boka en ny tid som passar dig. Om inga tider finns att boka, vänligen återkom senare. Vi lägger ut nya tider så snart vi har möjlighet.

 

Boka rådgivning i Falköping