Studie- och yrkesvägledare

Vill du ta reda på mer om dina möjligheter när det gäller utbildning eller nytt arbete? Boka ett vägledningssamtal med en studievägledare.

Ett vägledningssamtal kan tex handla om studieplanering, behörigheter och utbildningsalternativ. Det kan ge dig insikt kring dina intressen, färdigheter, kunskaper och möjligheter. För att få ut det mesta möjliga av ett vägledningssamtal, behöver du vara förberedd.

Vad vill du att samtalet ska handla om?

Utgå ifrån var du står nu, fundera över dina mål och hur du tänker nå dit.

  • Titta igenom kursutbud, gärna på utbildningar inom olika utbildningsformer.
  • Tänk igenom hur du kan finansiera dina studier.
  • Tips på utbildningar eller yrken som skulle kunna passa dig. Du kan till exempel göra tester på Arbetsförmedlingens hemsida. Ta med dig resultatet till mötet.
  • Ta med dig betyg och andra handlingar som kan vara viktiga. Om du har möjlighet, maila dem till studievägledaren innan samtalet.
  • Skriv ner dina egna frågor till studievägledaren.

Vi erbjuder samtal via telefon och Google meet

För mer information om detta, se respektive tjänst. Vägledningssamtal kan inte bokas för CSN. Har du CSN - frågor, vänd dig i första hand direkt till CSN. Behöver du hjälp med att göra en ansökan, kan du inte boka ett vägledningssamtal. För övriga frågor kan du också nå studievägledare via e-mail: syvlarcenter@falkoping.se

Tyvärr händer det att vi behöver avboka en tid. Om du får ett meddelande om avbokning, är du välkommen att boka en ny tid som passar dig. Om inga tider finns att boka, vänligen återkom senare. Vi lägger ut nya tider så snart vi har möjlighet.


Boka rådgivning i Falköping

DROP IN ÄR INSTÄLLT TILLSVIDARE

Du kommer i kontakt med oss via E-post syvlarcenter@falkoping.se

Gäller det CSN frågor kontakta CSNlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Telefontid:

Tisdagar 10,00-11,00
Torsdagar 10,00-11,00