29 september 2023
Lärcenter

Utbildningsmässa på Lärcenter

Ta chansen att träffa lärare från alla våra utbildningar, studie- och yrkesvägledare och representanter från branscher inom vård, storkök och lokalvård. Mässan är en möjlighet till att hitta din framtida utbildning eller ditt framtida yrke. Vi ger dig information och väg­ledning om du känner att det är dags för att byta karriär eller har tankar på att studera vidare.

Vill du börja studera men inte vet vad du kan eller vill läsa. Behöver du läsa in ämnen för att bli behörig för att söka en utbildning? Nu har du chansen att träffa lärare från alla våra utbildningar, studie- och yrkesvägledare och representanter från branscher inom vården, storkök och lokalvård. Ställ dina frågor och ta del av utbudet av kurser och utbildningar som finns att tillgå samt hur du går till väga för att söka en utbildning.

På Lärcenter har du som vuxen möjlighet att skaffa dig viktig kunskap och erfarenheter inför kommande arbetsliv eller karriärbyte. Genom vuxen­utbildningen kan du även skaffa den behörighet som krävs för exempelvis studier på universitet eller högskola.

Välkommen till Lärcenter

  • Datum: 17 oktober
  • Tid: klockan 14-17
  • Var: Caféhallen