27 november 2020
Servicemeddelande

Coronaviruset covid-19 - samlad information från kommunen

Informationen uppdaterades: 16 februari 2021

Falköpings kommun följer utvecklingen för coronaviruset covid-19 och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förstärker insatserna vid behov.

Håll dig informerad

För att ta del av den senaste informationen hänvisar vi till svenska myndigheter som samlar sin information på krisinformation.selänk till annan webbplats.

Källkritik

Det finns alltid en risk att osanna rykten sprids och därför är det viktigt att du hämtar din information från källor du kan lita på. Var kritisk till rykten och påståenden som inte bekräftas av etablerade aktörer, till exempel myndigheter.

Kommunens ansvar

Det övergripande ansvaret kring sjukvård och hantering av epidemier/pandemier ägs inte av kommunen utan av hälso- och sjukvård och olika myndigheter. Kommunen följer noga utvecklingen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Viktig information